FANDOM


Land of Demons Map.png

Zemlja Demona na mapi

Zemlja Demona
(鬼乃国, Oni no KuniEnglish TV: Land of Ogres) je prikazana u Naruto Šipuden Filmu. Locirana je dve zemlje od Zemlje Močvare. Sveštenica ove zemlje, Šion, može da predvidi nečiju smrt i zapečati demone. Duh demona Morjo je zapečaćen ovde.Zapečaćeni Duh Morjo

Shrine Seal.png

Svetilište gde je Morjo zapečaćen

Ogromni kamen koji se otvara na ulazu u veliku pećinu. Deo Duhovne Armije je zapečaćen u centru, ne kao prave terakota armije u Kini. Nekoliko konopaca koji su papirni pečati stoje oko pećine. U centru je svetilište, okruženo s nekoliko stubova, ogromni amblem napravljen od svetla sjaji odozgo. Po Jomiju, dvorana u kojoj je Morjova duša zapečaćena je odvojena od one u kojoj su živi, i da jedino on, koji ima ime Jomi (黄泉, Literally meaning: underworld), može u nju ući. Ovo je bilo čuvano od strane četiri vojnika pre nego što ih je ubila Banda Četvorki.

Sveštensko Jedinjenje

Priestess' Compound.png

Sveštensko Jedinjenje

Ogromna građevina u kojoj Šion živi, okružena je vojnicima. U slučaju napada, postoji tajni prolaz koji vodi iza zida njene sobe do vodopada iza jedinjenja, koji izgleda, vodi ka nepoznatoj lokaciji.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.