FANDOM


Images-1426319417

Varadži je jedan od dvojice Gatovih telohranitelja. On je takodje prvi i jedini samurai u prvom delu koji je prikazan,

pored svog partnera Zouri.

Izgled

Varadži je visokog rasta, preko oka nosi povez, takođe je go do pasa, gde otkriva tetovažu na svom ramenu. Nosi sandale i katanu koju nosi o pojasu. Varadži koristi drugu ruku od svog partenra za upotrbu katane i ima različite korice od Zourieve katane.

Sposobnosti

Varadži ne poznaje ni jednu tehniku. On se bori samo pomoću mača.

Pozadina

Zouri i Varaidži su bili telohranitelji u službi zlog bogataša Gatoa. Gatou se suprotstavio Kaiza, kojeg je Gato kaznio naredivši dvojici svojih krupnih debelih plaćenika da mu prebiju ruke macolama, a potom ga je vezanog za stub prikazao celoj Zemlji talasa i naredio Zouriju i Varaidžiju da ga ubiju, mačevima.

Zouri i Varaidži su jednom prilikom došli u sukob sa Haku koja je štitila Zabuzu, time što je pre njih isukala njihove mačeve i zapretila im. Oba su bili zaprepašćeni njenom brzinom.

Zouri i Varaidži su dobili zadatak da otmu Cunami, ali ih je Naruto savladao i vezao.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.