FANDOM


Konoha-thrids-era
Moje mišljenje za ovaj blog je tako da kažemo zanimljiv bar meni.

Šta mislite na to da se u mangi i animeu opet pojave Šisui i Madara, Šisui dođe u selo i viđa Saskea sav srećan što je dobro i što je porastao u mladog nindžu. Kroz neko vreme lepog druženja, Šisui upozna i druge karaktere, a Madara se  vrati u pećinu gde provodi neko vreme, kasnije naiđe na selo i viđa se sa Šisuiem i ostalima u šetnji, ubrzo počnu da se Šisui i Madara bore, ta borba je zanimljiva jer oboje koriste svoje najbolje moći. Međutim od jednom stanu, prašina se povuče, i obojica na zemlji. Madara kaže da želi da se popravi i uđe u članstvo zajedno sa selom, Naruto i ostali sumnjaju u to i misle kako on muti nešto zlo i stave ga na vežbu, on se na svim vežbama pokaže kao jedan izuzetan čovek i vrati se u selo, od tad pa nadalje, Madara je postao dobar i uvek bi se družio i popio čaj sa svojim novim prijateljima koji su ga prosvtlili.

MadaraUchiha12

Kažite mi šta mislite o priči u komentarima, da li vam se sviđa i kako se uklapa, sad sam ja napisala deo toga tako da bi bilo zanimljivo nešto i dodati, ako imate ideju slobodno opišite u kratkim crtama.

Pozdrav!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.