FANDOM


Tehnika Prizivanja: Trostruki Rašomon
  • Korisnik spušta svoje dve šake na zemlju...
  • ...a potom se tri lavlje kapije dižu iz nje.
Imena
Kandži:
口寄せ・三重羅生門
Romedži:
Kuchiyose: Sanjū Rashōmon
Doslovno značenje:
Tehnika Prizivanja: Trostruki Rašomon
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #295
Anime:
Naruto Šipuden Epizoda #42
Igrica:
Naruto: Gekito Nindža Taisen! 4
Pojavljuje se u:
Manga, Anime, Igrica
Informacije
Klasifikacija:
Nindžicu, Prostorno-vremenski nindžicu
Rank:
A-rank
Klasa:
Defanzivan
Znaci rukama:
/

Tehnika Prizivanja: Trostruki Rašomon (口寄せ・三重羅生門,Kuchiyose: Sanjū Rashōmon) je jedna od najjačih odbrambenih tehnika A-ranga koja predstavlja poboljšanu verziju Tehnike Prizivanja: Rašomon.

Upotreba

Kako samo ime kaže, korisnik ovaj put priziva tri Rašomon kapije umesto jedne i tako postiže trostruku odbranu. Prva kapija bi primila udarac, druga smanjila njegovu brzinu, a treća rasprsnula pritisak, što uzrokuje time da napad izgubi efikasnost pre nego što i stigne do mete. O odbrambenoj snazi ove tehnike svedoči činjenica da je uspela da poništi bombu repate zveri pre nego što je stigla do Oročimarua. Da bi se tehnika izvela potrebno je spustiti obe šake na zemlju, a s tim i nastaju dva pečata. Činjenica da za džicu nisu potrebni znakovi rukama, čini ga još funkcionalnijim i bržim za izvođenje.

Zanimljivosti

  • Rečeno je da je ovo najjača odbrambena tehnika u Oročimaruovom arsenalu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.