FANDOM


Statua Ocucuki Klana
Statue of the Ōtsutsuki Clan.png
Pojavljivanje
Film:
Naruto Film: Poslednji
Pojavljuje se u:
Film
Informacije
Vrsta:
Golem
Status:
Pretpostavlja se mrtav
Selo:
Rank
Statua Ocucuki Klana je bila džinovski golem koji je živeo na Mesecu zajedno sa Tonerijem

Izgled

Ōtsutsuki Clan Statue.png

Statuin pun izgled

Golemovo telo je originalno bila kamena statua Hamuri Ocucukiju ugravirana u kameni zid, ali je transformisana u živo stvorenje Tenseiganom Tonerija Ocucukija, čime se ono odvojilo od litice koristeći primitivne kamene ruke. Njegovo lice veoma podseća na Hamurino, zajedno sa rogovima i šest magatama ugravirani na njegov vrat da bi podsećali na ogrlicu koju je Hamura nosio. Nekoliko velikih svetlećih kugli su pojavile na njegovim leđima.

Sposobnosti

Golem je imao veoma veliku fizičku snagu, što je pokazao u borbi sa Kuramom najjačom od devet repatih zveri. Mogao je da regeneriše povređene delove tela kao i da manipuliše gravitacijom na Mesecu kao i meteorima.

Prazan Period

Naruto FIlm: Poslednji

Naruto je čim je video Statuu kako izlazi iz Tonerijevog zamka aktivirao Kurama Čakra Mod i prizvao Kuramu izvan sebe dok su se Kurama i Statua borili Naruto je porazio Tonerija. Kasnije ga je Kurama porazila Bombom Repate Zveri

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.