FANDOM


Stub.svg Ovaj članak je kratak možete pomoći Narutopediji tako što ćete proširiti članak, ili možda da doprinesete diskusiji ovog članka.


Sarada Učiha
Sarada Uchiha
(うちはサラダ, Uchiha Sarada)
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #700
Film:
Boruto: Naruto film
Igrica:
Naruto Šipuden: Ultimativni Nindža Storm 4
Novela:
Boruto: Naruto film
Pojavljuje se u:
Manga, Novela, Film, Igrica
Informacije
Pol:
Ženski
Visina:
Gaiden: 147 cm
Selo:
Klan:
Kekei Genkai:
Rank
Nindža Rank:
Gaiden: Genin
Porodica


Sarada Učiha (うちはサラダ, Uchiha Sarada) je Kunoiči iz Sela Lista i član Učiha Klana i član Tima Konohamaru.

Ličnost

Sarada izgledom liči na oba roditelja, takođe ima karakter i na Saskea i na Sakuru . Prvi put je viđena u čapteru br. 700 kao učenica koja pohađa Akademiju. Iako ona liči na oba roditelja, mnogi obožavaoci tvrde da više liči na Saskea.

Sposobnosti

Na Saskea i Sakuru, Sarada je prilično vešt kunoiči, što je Micuki primetio nazvao je "elitnim geninom". Sarada je veoma vešta u korišćenju nindža alata. Poseduje vatreni i munjeviti stil. Prilično je vešta u šurikendžicuu

Čakra i Fizička snaga

Sarada je na Sakura nasledila odličnu kontrolu čakre, a na Saskea prirodan talenat. Ima veoma velika fizičku snagu i koristi slične tehnike kao i Sakura.

Dojdžicu

Šaringan

Sarada's Sharingan

Saradin Šaringan

Sarada je probudila Šaringan u dobu od 11 godina. Ne zna se tačno kako ga koristi, ali se vidi da nije kompletan. Njen Šaringan ima jedan tom u oba oka. Može da koristi Šaringan Gendžicu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.