FANDOM


Raidō Namiashi mugshot.png

Raido Naimaši

Raido Namiaši (並足ライドウ, Namiashi Raidō) je tokubecu džonin sela lišća gde služi kao telohranitelj Hokagea.

Ličnost

Iz onoga što se vidi o njemu, on je smirena i sabrana osoba čak i tokom bitke. On je takođe opisan kao strog, pogotovo u svojim metodičkim postupcima.

Izgled

Raido ima oziljke na licu koji se razlivaju preko nosa i dole preko leve strane lica. Ima braon tamne kremaste oči i standardnu odeću Šinobija Konohe sa zaštitnikom za čelo i prslukom. On takođe teži da nosi male dodatke na ruci kao raspon koji se sastoje od metalnih prstenova. Kao dete, on je nosio crveni zavoj preko nosa i košulju sa belim dodacima.

Sposobnosti

Istaknut kao dobar i iskusni Šinobi koji podržava selo svojim bogatim veštim tehnikama, Raido je poznat širom Konohe kao ubica. S obzirom na njegov status kao čuvara Hokagea i činjenice da Četvorka Zvuka može da aktivira dugu fazu ukletog pečata kako bi ga Genma Širanui pobedio, je potvrdna činjenica da je on silan Šinobi.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.