FANDOM


Partija Infiltracije i Izviđanja
Infiltration and Recon team.png
(潜入偵察隊, Sennyū Teisatsutai)
Jedinica Izviđanja (偵察部隊, Teisatsu Butai)
Pojavljivanje
Manga:
Naruto poglavlje #438
Anime:
Naruto Šipuden epizoda #167
Igrica:
Naruto Šipuden: Ultimativna Nindža Oluja 3
Pojavljuje se u:
Anime, Manga, Igrica
Informacije
Vođe:
Pripadnost:
Članovi:
Partija Infiltracije i Izviđanja (潜入偵察隊, Sennyū Teisatsutai) je bio elitni tim Sela Lišća, pod vođstvom Anko Mitaraši, koji je imao zadatak da uhvati Kabuta Jakušija. U kursu njihovog istraživanja, oni su locirali Akacukijevu bazu operacija.

Istorija

Pejnov Napad

First Infiltration and Reconnaissance Party.png

Prvobitni tim

Tim se sadržao od Anko, Jamata i Saija. Jedan od Saijevih klonova uspeo je da locira Kabuta. Pre nego što su uspeli da ga uhvate, Jamato je nateran da napusti misiju kada je osetio da je Naruto Uzumaki ušao u Šestorepu formu.

Kasnije, Sai se vraća u Selo Lišća iz nepoznatih razloga.

Četvrti Šinobi Svetski Rat: Odbrojavanje

Reconnaissance Party.png

Anko Mitaraši

Anko i novi tim su uspeli da lociraju nekoliko nindži iz Sela Skrivenog u Vodopadu, koje je Kabuto ubio. Anko prepoznaje da Kabuto testira svoju kontrolu nad Oročimaruovim ostacima, ali postaje sumnjičava u tome što Kabuto ostavlja tela za sobom. Nastavljaju da prate Kabutov trag, koji ih dovodi do Planinskog Groblja. Tokuma proverava teritoriju sa svojim Bjakuganom i nalazi Kabuta kako priča s Tobijem. Verujući da je to Akacukijev deo, oni odmah šalju vesti o svom pronalasku u Selo Lišća. Međutim, zbog toga što se Kabuto sprijateljio sa Akacukijem, Anko ne može da razume zašto bi ih on izdao i odveo tamo.

Četvrti Šinobi Svetski Rat: Suočenje

S početkom Četvrtog Šinobi Svetskog Rata, istraživanje Akacukija postaje prvi prioritet. Da bi se to završilo, Muta Aburame je poslat da zameni jednog od članova tima. Muta koristi crve i šalje ih da istraže Planinsko Groblje za njega. Crvi kasnije izveštavaju da postoji puno živih bića koja su na površini, što Tokuma potvrđuje sa svojim Bjakuganom. Brzo nakon toga, nekoliko drugih šinobija počinju da napuštaju bazu, pa Anko daje instrukcije svom timu da se povuku i pošalju izveštaj Savezu Šinobi Snaga, dok ona istražuje skrovište. Nađena je od strane Kabuta, i, pored njenih odličnih pokušaja da se izvuče, zarobljena je.

Dok se ostatak tima povlači, Tokuma primećuje da je njihovo prisustvo primećeno od strane Akacukija. On dobrovoljno ostaje nazad, dok Muta i Ranka pokušavaju da pobegnu. Kad Muti postane očigledno da ne mogu da pobegnu, on šalje svoje insekte, koristi svoju insekt tehniku da kupi malo vremena.

Divizija Iznenadnog Napada kasnije dolazi kod Mute. Kako je očigledno da mu je potrebna medicinska pomoć, Zaji pristupi Muti, ne shvativši da je zarobljen i da je iskorišćen kao zamka. Ostatak Divizije Iznenadnog Napada primećuje na vreme da trebaju da se zaštite, i sklanjaju Zajia na vreme pre nego što Muta eksplodira. Nisu u stanju da tuguju zbog Mute, zato što su Tokuma i Ranka takođe pod kontrolom Sasorija, i naterani su da ih napadnu. Omoi uspeva da ih oslobodi i onda Kiri zaleči njihove rane.

Zanimljivosti

  • Anko je bila posmatrala u timovima traženje Kabuta na tri različita načina, s drugim članovima svakog puta. Međutim, izgleda kao da tim nije postao Partija Infiltracije i Izviđanja dok se nisu oličili.
  • U animeu, pojačanje je poslato na lokaciju Anko i Saija. Sai je oslobođen svojih obaveza i poslat nazad u Selo Lišća. Ovo nije viđeno u mangi.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.