FANDOM


Mehanički Naruto
Mehanaruto
(メカナルト, Meka-Naruto)
Pojavljivanje
Anime:
Naruto Šipuden Epizoda 376
Igrica:
Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Revolution
Pojavljuje se u:
Anime, Igrica
Informacije
Vrsta:
Robot
Status:
Mrtav
Repata Zver:
Mehanička Kurama
Klasifikacija:
Pseudo-Džinčuriki
Selo:
Tim:
Rank
Porodica
Oročimaru (kreator)
Mehanički Naruto je mehanička replika Naruta Uzumakija i on se samo pojavljuje u Animeu i u igricama.

Pozadina

Mehaničku verziju Naruta stvorio je Oročimaru, u nameri da iz Naruta izvuče Kuraminu Čakru. Mehanički naruto je to i radio sve dok se nije sprijateljio sa Narutom. Međutim Mehanička Kurama napada Konohu. Mehanički Naruto koristi Bombu Repatih zveri da unbije Mehaničku Kuramu, ali tako i on umire.

Sposobnosti

Images-1421400173

Rasengan Mehaničkog Naruta u igrici Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution

Mehanički Naruto može da ispaljuje rakete, i razna

oružija na protivnika (kao savremeni roboti). Veomaje brz što je pokazao protiv Nedžijeve rotacije, i leti na mlazni pogon. Ima Čakru Mehaničke Kurame i može da koristi Bombu Repatih zveri, ali onda će umreti. Mehanički Naruto ima svoju verziju Rasengana.

Ličnost

1387589785-mecha-naruto-kyubi-mode

Mehanički Naruto u Kuraminom četvororepom obliku

Mehanički Naruto je pokazao da je prvo divljak, bez razmišljanja napadao je sve na svom putu. Dok u početku nemajući lojalnost, posle ga je Nagato povravio i reprogamirao ga, Mehanički Naruto je posle bio posvećen hvatanjem Kurame za Akacki. Bio je nemilosrdan u svojoj potrazi sa Kuramom,

uništavajući sve što mu se nađe na putu. Uprkos ovom programiranju Itači je tajno instalirao dodatni program: Da pomaže ljudima u Konohi, nakon aktiviranja obog programa Mega-Naruto je postao dobar i pomagao Narutu u borbama, takođe se dobrovoljno žrtvovao za selo Lista.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.