FANDOM


Manda
Izuna Uchiha-0
(マンダ, Manda)
Manda (マンダ)
Najjača Kolosalna Zmija (最強の蟒蛇, Saikyō no Uwahebi)
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #169
Anime:
Naruto epizoda #95
Igrica:
Naruto: Ultimativni Nindža 2
Pojavljuje se u:
Anime, Manga, Igrica
Informacije
Pol:
Muški
Vrsta:
Zmija
Status:
Mrtav
Selo:
Rijučido Pećina
Rank
Porodica
Manda II (Genetski klon)

Manda(マンダ, Manda) je bio šef zmija. On je najveći od svih drugih zmija u Rijučido Pećini. Mogli su da ga prizovu: Oročimaru, Kabuto i Saske Učiha. Manda umire u Saskeovoj borbi protiv Deidare a potom Kabuto pravi Mandu II (njegovog klona) od Mandinih ćelija koji je još veći od Mande.

Sposobnosti

Manda je bio jedan od najačih zmija ikad prikazanih u mangi, njegove sposobnosti su bile dosta velike da ni sam Oročimaru nije mogao da ga kontroliše. Bio je u szanju da se ravnoppravno bori sa Kacujom i Gamabuntom. Mogao je da se zavuče pod zemlju i tako zavara protivnike. Takođe je posedovao sposobnost menjanja kože slično kao tehnika zamene. U nekim Naruto igricama ima moć da pljuje otrov ili otrovnu maglu.

Deo I

Potraga za Cunade
Slug Great Division p1

Manda u borbi protiv Gamabunte i Kacuje

Manda je prvi put viđen u borbi protiv Tri Legendarna Sanina, zajedno sa Oročimaruom i Kabutom Manda se borio protiv Kacuje, Gamabunte, Džeraje i Cunade. Manda je izložio zahtev Oročimaruu da kada se borba završi očekuje stotinu ljudskih žrtava, međutim Manda nije znao da Oročimaru ne može da koristi svoje ruke.

Deo II

Potera za Itačijem
Dying Manda

Manda Umire

Ovog puta je viđen na svojoj samrti, Deidara je iskoristio svoj C0 kako bi ubio i sebe i Saskea, međutim Saske je prizvao Mandu kako bi ga iskoristio za štit, najverovatnije ga je Saske svojim Šaringanom kontrolisao. Malo posle toga Manda je umro zato što ga je eksplozija pogodila, kasnije je napravljen njegov klon Manda II.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.