FANDOM


Шаблон:Oružje Kote (小手, Doslovno Značenje: Podlaktica) je "Naučno Nindža Oružje" (科学忍具, Kagaku Ningu) razvijeno od strane Katasukea iz Konohinog Naučnog Nindža Oružanog Tima.

Pregled 

Kao što ime govori, ovo oružje se nosi na podlaktici. Korisnik zapečati jednu od njegovih tehnika u mali svitak i stavi ga unutar Kotea. Nakon toga mogu koristiti zapečaćenu tehniku. Da bi korisito elementarnu tehniku, korisnik očigledno mora da formira odgovarajući pečat. Pošto korišćenje Kotea ne zahteva čakru, korisnik može steći prednost u borbi stedeći svoju čakru ili nastavlja da koristi tehnike kada mu ostane malo čakre.</span>

Zanimljivosti 

  • Masaši Kišimoto je smislio ovo oružje pre nego sto je Naruto počeo. Međutim, nikada nije mogao da ga uvede u mangu.
  • Kote je trenutno zabranjen na čunin ispitima od strane sedmog hokagea, Naruta Uzumakia, navodeći da bi bilo fer i za druge koji su naporno radili.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.