FANDOM


Juki Klan
Haku's Mom and Dad.png
(雪一族, Yuki Ichizoku)
Haku kao malo dete, sa svojom majkom i svojim ocem
Pojavljivanje
Pojavljuje se u:
Anime, Manga, Novela, Igrica
Informacije
Kekei Genkai:
Članovi
Juki Klan (☀雪一族, Yuki Ichizoku), živeo je u Zemlji Vode. Pre, zemlja je bila u sred rata. U ovom ratu, različite strane borile su se jedne protiv drugih u borbi, dok su neke od njih, posedovale Kekei Genkai. Kad se rat završio, sećanja na borbe su i dalje bile u glavama ljudi, što je dovelo do mržnje onih koji poseduju Kekei Genkai. Zbog ovoga, Juki Klan, čiji su članovi imali Ledeni Stil, morali su da se skrivaju da bi se zaštitili.

Haku i njegova majka, sada oboje mrtvi, bili su jedini poznati članovi ovog klana. Šta se desilo s ostatkom klana nije poznato, ali se sumnja da su, ili bili ubijeni kao Haku-ova majka, ili su otišli da žive mirno kao normalni ljudi, bez toga da pričaju svoju pravu krvnu liniju. Sećanja klana i dalje žive, njegovi članovi i Kekei Genkai nazivan 'prokletim' čak i tokom Četvrtog Šinobi Svetskog Rata.

Zanimljivosti

  • Ime Juki znači 'sneg', što se poklapalo s njihovim Kekei Genkai-om.
  • Njihova ultimativna tehnika bila je 'Ledeni Kristali', koja se prenosila generacijama. Isto tako je zabeleženo da malo njih može da razbije ovu tehniku.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.