FANDOM


Hotaruavvrvc.png

Hotaru

Hotaru (ホタル, Hotaru) je kunoiči iz Tsučigumo sela, član Tsučigumo klane i unuka lidera klana En no Gjoje.

Pozadina

640vvbbvHotaru.png

Hotaru i povređeni Utakata

Jednog dana,grupa nindži bandita je napala Hotaru,ali se pojavio Utakata i spasio je. Nakon toga Hotaru je bila veoma zahvalna Utakati i nije znala kako da mu se oduži, pošto je bio povređen, Hotaru je odvela Utakatu u zamak klana Tsučigumo na lečenje. Nakon oporavka, Hotaru je molila Utakatu da je nauči nindžicu, da bi u buduće sama znala da se odbrani, ali Utakata nije prihvatio, i rekao je da ne želi da bude ničiji sensej (učitelj). Hotaru je bila uporna i Utakata je počeo da hoda po vodi i rekao Hotaru da to pokuša misleći da ona to ne može. Nakon napornog vežbanja, Hotaru je uspela i pokazala to Utakati. On joj je onda pokazao tehniku vodenog stila, i bio ubeđen da Hotaru nema čakru vode, i da neće moći da savlada taj džicu. Ali Hotaru je kao i uvek bila uporna i uspela je da savlada znake rukama i pokazala Utakati Vodeni stil: Tehnika pobesnelog talasa. Ali Utakata je i dalje tvrdio da ne želi biti njen učitelj.

FfffffUtakata.jpg

Utakata spasava Hotaru

Sposobnosti

640hhhjjh.png

Hotaru koristi Vodeni Stil

Hotaru je vrlo uporna, dugo je molila Utakatu da bude njen učitelj, i za veoma kratko vreme je naučila kontrolu čakre, čak je i naučila jednu od naprednijih tehnika vodenog stila za samo jednu noć. Naučila je tehniku Vodeni stil: Tehnika Pobesnelog Talasa.

Pozadina 2. deo

Hotaru11.png

Tajna tehnika Cučigumo klana zapečaćena u leđima Hotaru

Klan Tsučigumo od davnina ima jednu posebnu tehniku razorne moći. Ako bi se neko dočepao te tehnike mogao bi da uništi celo jedno selo, ili da napravi ogromne štete. En no Gjoja, kao lider klana, pred smrt je zapečatio tu tehniku u leđa svoje unuke Hotaru, i sakrio uputstva kako da se tehnika izvadi odatle. Jednog dana je čovek po imenu Širanami, koji je bio sin Hate, učenika En no Gjoje, i vođa bandita rešio da ukrade tehniku. Kako bi zaštitili Hotaru, Naruto i njegovi prijatelji su došli u Tsučigumo selo, i borili se protiv njih. Na kraju su uspeli da pobede Širanamija i vrate se u svoje selo. Nakon njihovog odlaska, član organizacije Akacki, Pejn je došao i uhvatio džinčurikija Saikena (šestorepe zveri) Utakatu.

Zanimljivosti

  • Hotaru u prevodu sa japanskog znači svitac.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.