FANDOM


40px-Ambox warning blue construction.svg.png Jedan korisnik upravo radi na ovom članku! Mole se ostali korisnici da ne uređuju članak dok je ovo obaveštenje prisutno. Koristite stranicu za razgovor na ovom članku ako imate komentare i pitanja u vezi sa člankom. Kada radovi budu gotovi, korisnik koji uređuje, ukloniće ovaj šablon! Hvala na razumevanju!
(Šablon može biti uklonjen ako kroz tri dana od trenutka postavljanja nema izmena na članku.)
Hanabi Hjuga

Hyūga Hanabi.png

Hanabi Hjuga.png

(日向ハナビ, Hyūga Hanabi)
Pojavljivanje
Manga:
Naruto poglavlje #78
Anime:
Naruto epizoda #46
Film:
Poslednji: Naruto Film
Igrica:
Naruto: Ultimativni Nindža 3
Novela:
Poslednji: Naruto Film
Pojavljuje se u:
Anime, Manga, Novela, Igrica, Film
Informacije
Datum rođenja:
Mart 27
Pol:
2000px-Venus symbol.svg.png Žensko
Broj godina:
I Deo: 7
Status:
Živa
Visina:
I Deo: 132.4 cm
Težina:
I Deo: 28.9 kg
Krvna grupa:
A
Okupacija:
Naslednica Hjuga Klana
Selo:
Klan:
Kekei Genkai:
Rank
Nindža Rank:
Prazni period: Genin
Porodica
Hjuga starešina (Deda)

Hiaši Hjuga (Otac)
Hizaši Hjuga (Ujak)
Nedži Hjuga (Rođak)
Hinata Hjuga (Sestra)
Boruto Uzumaki (Nećak)
Himavari Uzumaki (Nećaka)

Hinatina i Hinabina majka (Majka) (Samo u animeu)
Hanabi Hjuga (日向ハナビ, Hyūga Hanabi) je genin kunoiči iz Sela Lišća i naslednica Hjuga Klana.

Pozadina

Hanabi je mlađa ćerka od glave Hjuga Klana, Hiašija Hjuge. Dok se uvek ugledala na svoju stariju sestru Hinatu, i dok je želala da provodi više vremena s njom, Hinatine obaveze kao buduće naslednice svog klana, sprečile su ih da provedu neko kvalitetno vreme zajedno. Gledajući Hinatu i videvši njenu jaku, ali ujedno i mirnu stranu, poslužila je kao inspiracija da Hanabi bude baš kao Hinata. Kasnije, Hanabi je gledala Hinatin trening, jedino da prisustvuje kad Nedži bude želeo da joj nanese zlo, i kasnije je sprečen od strane Hiašija, koji je onda aktivirao ukleti pečat. Kasnije joj je prišao njen deda, koji joj je objasnio da Hjuga Klan nekad mora imati ekstremne postupke kako bi zaštitili svoje tajne i da svako treba sebi odrediti put u životu koji moraju trpeti. Hanabi je takođe špijunirala Hinatu koja je često odlazila od kuće da gleda Naruta Uzumakija iz daleka, što je navelo na razmišljanje zašto Hinata toliko gleda izgnanika.

Tokom sparingovanja između nje i njene sestre, Hanabin talenat je počeo da sija, i svako ko je gledao stavio bi je jednako sa njenom sestrom. Kasnije, kako je Hinatino napredovanje došlo u pitanje, Hjuga starešina je predložio da se Hanabi trenira za naslednicu klana. Na kraju, dvoboj se održao između Hanabi i Hinate, da bi se odlučilo o sudbini klana. Dok je Hinata našla savršeno otvaranje da osvoji borbu, oklevala je da obori svoju sestru, što je dozvolilo Hanabi da je napadne i osvoji dvoboj, iako se to njoj nije svidelo jer je povredila svoju sestru. Na kraju, kako je Hanabi pokazala više talenta i samopouzdanja nego njena starija sestra Hinata, njihov otac je odlučio da postavi Hanabi kao naslednicu Hjuga Klana, i da se okrene njenom treningu umesto treningu njene sestre, jer je smatrao da je treniranje Hinate samo gubljenje vremena. Kako je Hanabi nastavila da trenira sa svojim ocem, verujući u reči svoga dede, Hanabi je odlučila da se pokaže i da stavi svima do znanja da je vredna da bude sledeća glava Hjuga Klana.

Ličnost

Hanabin lik nije mnogo proširen u mangi. U animeu, Hanabi je ćutljiva, učtiva i poštena devojka, iako izgleda da se otvara ljudima mnogo lakše nego njena sestra. Za razliku od Hinate, kakva je ona bila pre, Hanabi ima više samopouzdanja. U animeu, još od mlađih dana, Hanabi je obožavala svoju stariju sestru i uvek je htela da provodi vreme s njom i bude pored nje. Bila je takođe tužna kad je saznala kakve je teške uslove Hinata morala da trpi. Kad je Hanabi saznala kakvu grubu narav Hjuge imaju, i da očekuju od nje da vodi svoj klan, Hanabi je postepeno postajala poboljšana, slično Nedžijevom originalnom gledanju. Odlučila je da ne ostavi svoj klan na dnu kao budući vođa.

Kasnije, nakon toga što je videla kako je njena sestra izrasla jako iznad svačijih očekivanja, Hanabi je ponovo uzela malo svoje sreće. Takođe, u animeu, ona je imala veliko poštovanje ka Narutu. Ovo nije došlo samo od menjaja gledanja od strane oboje, Nedžija i Hinate, nego bolje od inspiracije, ali takođe je ubedila sebe da može odlučiti svoju sopstvenu sudbinu. Ona je takođe bila podrška Hinatinih osećanja ka Naruta, što je pokazano dve godine posle rata. Hanabi je takođe 'moderna mlada žena i ekstravagantna u svojim ukusima'.

Izgled

Hanabi ima dugu, crnu kosu (u animeu je pokazana kao tamno braon) - svojstvo koje je nasledila od svog oca, koja je išla skroz do njenih leđa, sa par pramenova ispred koji su bili zavezani, koji su padali ispred njenog lica. Ona takođe ima velike, bele oči - osobina koju imaju svi članovi njenog klana. U animeu, njene oči imaju nagoveštaj boje jorgovana u njima. U I Delu, nosila je majicu s rukavima, plavi šorc i sandale.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.