FANDOM


Rookie9

Genin (nindža početnik) je nindža koje je maturirala na akademiji. Genini se šalju uglavnom na D-rang misije, koje nemaju nikakvu opasnosti, ili na C-rang misije koje trebaju da im pokažu kako izgleda misije višeg ranga. Kada je Konoha bila napadnu, zbog nedostatka nindža višeg ranga, Genini su bili poslati na misije A-ranga.

Genini se regrutuju u odred sa tri genina i njihovim sensejem džoninom, kako bi stekli timski rad i dobili više iskustva. Timovi se sastavljaju kako bi imali bilans izmedju sebe, Naruto Uzumaki koji je imao najgore ocene na akademiji je smešten u odred sa Saskeom Učihom koji je imao najbolje ocene. Odredi se uglavnom sastoje od dva dečaka i jedne devojčice, ali ima nekih izuzetaka.

Genini su nindže koje mogu da nauče tehnike E-ranga ili D-ranga, ali to nije slučaj sa svim nindžama. Naruto Uzumaki je u drugom delu i dalje genin, ali on redovno ide na misije S-ranga protiv Akackija

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.