FANDOM


Gamatama
300aaa
(ガマたま, Gamatama)
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #429
Anime:
Naruto Šipuden epizoda #162
Pojavljuje se u:
Anime i Manga
Informacije
Pol:
Muški
Vrsta:
Žaba
Rank

Gamatama (ガマたま, Gamatama) je nerazvijena žaba još u stadiumu punoglavca, čija su zaduženja da nadgleda listu stanovnika Planine Mjobjoku.Izgled

Negov izgled je mešavina lika punoglavca i odrasle žabe, ima veliku glavu u odnosu na telo, a telo mu je dugačko sa polurazvijenim ekstremitetima i perajem na kraju.Na njegovom gornjem delu tela dominira roze boja,a na donjem bela dok su oči žute sem zenica koje su crne.


Pozadina

Nakon Pejnovog napada na Selo lista, Kosuke kreće da prenese Narutu poruku da je selo napadnuto, u tim trenutcima Kosukea ubija Danzo. Zbog nestanka Kosukeovog imena na tabeli sa listom stanovnika Planine Mjoboku (ova tabela sadrži spisak imena stanovnika sela-zemlje žaba, pa u slučaju da neko ime nestane sa liste to znači da je umro) Gamatama zaključuje da je Kosuke mrtav i o tome obaveštava Fukasakua.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.