FANDOM


Gama
Gama.png.jpg
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #90
Anime:
Naruto epizoda #52
Igrica:
Naruto Ultimativni Nindža 2
Pojavljuje se u:
Anime,Manga,Igrica
Informacije
Pol:
Muški
Vrsta:
Žaba
Status:
Živ
Klasifikacija:
Prizivanje
Selo:
Toad_Symbol.svg Planina Mjobaku
Rank
Gama je prva žaba koja se pojavila u animeu i mangi Naruto. Prema onome što je viđeno izgleda da je Gama čuvar ugovora za tehniku prizivanja.

Izgled

Gama je veoma velik žabac,dovoljan da može da nosi Džeraju na leđima.Njegova narandžasta koža prekrivena je plavim oznakama.Oko tela ima zavoje kao i na prednjoj nozi.Nosi ogrlicu sa sedam velikih perli i najveću u sredini.U borbi on skoro uvek nosi samurajski oklop,sastavljen od metalnih ploča.

Images-1503770221

Gama sa oklopom

Ličnost

Nije poznato da li Gama može da priča,pa je njegova ličnost uglavnom nepoznata.Međutim izgleda da je Džeraji duboko lojalan, poštujući sva njegova naređenja.On je bio jedina žaba koji je stao u isti položaj kao Džeraja.

Download-1503769788

Gama pobeđuje Ebisua

Sposobnosti

Izgleda da je Gama vešt u taidžicu-u bezobzira na njegovu veličinu,kao što se vidi kada pobeđuje kvalifikovanog nindžu Ebisua sa svojim dugačkim jezikom.Čini se da je veoma snažan jer je sposoban da blokira napad Samehade.

Gama blokira Kisameov napad

Gama blokira Kisameov napad

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.