FANDOM


Cume Inuzuka
Tsume Inuzuka
(犬塚ツメ, Inuzuka Tsume)
Pojavljivanje
Manga:
Naruto poglavlje #137
Anime:
Naruto epizoda #79
Film:
Naruto Film: Krvavi Zatvor
Pojavljuje se u:
Anime, Manga, Film
Informacije
Datum rođenja:
Avgust 12
Pol:
2000px-Venus symbol.svg Žensko
Broj godina:
I Deo: 36
II Deo: 39
Status:
Živa
Visina:
I Deo: 163 cm
Težina:
I Deo: 51.5 kg
Krvna grupa:
B
Selo:
Partner:
Klan:
Rank
Nindža Rank:
Nindža Registracija:
007350
Porodica
Hana Inuzuka (Ćerka)
Kiba Inuzuka (Sin)
Cume Inuzuka (犬塚ツメ, Inuzuka Tsume) je tokubecu džonin Sela Lišća i član Inuzuka Klana. Njen partner je Kuromaru.

Pozadina

U jednom trenutku, ona je uplašila svog ljubavnika i ostavljena je da odgaja svoju decu sama. Kad je Kiba bio mali dečak, dala mu je Akamarua.

Ličnost

Cume je veoma jaka žena, često viđena kako grdi Kibu zbog njegovog ponašanja, kao što je ne uzimanje treninga za ozbiljno kad je bio mali, takođe mu je uvek pričala da ne potcenjuje svoje neprijatelje, kad su se borili protiv Pejna. Iako je stroga po prirodi, Cume jako brine za svoje selo i svoju porodicu. Kako Kiba kaže, ona je odgovorna za to što je njegov otac otišao, jer ga je uplašila. Ona je takođe opisana kao divlja i nestrpljiva - osobine koje je i njen sin nasledio. Pored toga, Cume je jaka u borbama. To je viđeno tokom njene borbe s Preta Stazom, gde je rekla svom sinu da ne bi trebalo da dozvole svom neprijatelju da pobegne. Ona takođe ima 'čudan' smisao za humor, pokazano kad je Preta Staza pobegao, isticajući da se uplašio od nje.

Izgled

Tsume and Kuromaru

Cume i Kuromaru

Cume ima životinjski izgled, sličan njenom sinu Kibi. Ona ima dugu, šiljatu braon kosu i izdužene zube i nokte. Ona takođe ima oznake svog klana na obrazima, kao i senku preko očiju i tamno ljubičasti karmin. Nosi standardnu uniformu šinobija Sela Lišća - jaknu, crno odelo ispod sa rukavima koji su podvučeni i zavoje oko nogu.


Sposobnosti

Tsume's Gatsuga

Cume i Kuromaru napadaju Preta Stazu

Kao član Inuzuka Klana, Cume poseduje kolabrotivne napade, zajedno sa svojim partnerom, Kuromaruom. Ona je vešta u tehnici svog klana, Četvoronožnoj Tehnici, što joj dopušta da manevriše svojim rukama i nogama s veoma dobrom veštinom. Ona je takođe koristila tehniku Otrovnih Zuba s Kuromaruom, što joj je dozvolilo da nanese ogromnu štetu lešu prve Životinjske Staze. Takođe ume da koristi bombe da bi iznenadila svog neprijatelja kad napadne.

I Deo

Uništavanje Sela Lišća

Hana and tsume

Cume i Hana spremne da se bore protiv neprijatelja

Cume je debitovala tokom uništavanja Sela Lišća, boreći se zajedno sa svojom ćerkom Hanom. Ona je kasnije mogla biti viđena na sahrani Trećeg Hokagea, zajedno s ostalim šinobijima Sela Lišća.

Misija kontrolisanja Akamarua

Tokom ove anime epizode, Cume je viđena u prisećanju kako grdi Kibu zato što ne trenira dovoljno sa Akamaruom. Dok su bili u kuhinji, Cume je davala lekcije svom sinu kako on i Akamaru moraju trenirati više da bi postali jači.

II Deo

Pejnov Napad

Kiba & Tsume vs Preta Path

Cume, Kuromaru, Kiba i Akamaru protiv Preta Staze

Tokon Pejnovog napada na Selo Lišća, Cume i Kuromaru bacili su bombu i onda napali Pejnovog Preta Stazu sa tehnikom Otrovnih Zuba, ali je Preta Staza zaustavio napad zbog korišćenja leša od bivše Životinjske Staze, koji je koristio kao štit. Kasnije su joj se pridružili Kiba i Akamaru kao podrška, međutim, Preta Staza je pobegao od njih. U animeu, Akamaru je koristio Dinamično Označavanje, da bi pomogao da se traže ljudski pokreti. Cume i Kiba su ga jurili, i taman kada su Cume i Kuromaru mogli da ga uhvate, Preta Staza je bio pozvan od strane Pejna, da bi Pejn bio u stanju da koristi svoj Šinra Tensei, kako bi rasturio Selo Lišća. Kasnije je viđena s Kibom kako gleda uništenje Sela Lišća. U animeu, takođe je viđena kako slavi pobedu Naruta Uzumakija nad Pejnom.

Rajni život na brodu

Drugo pojavljivanje

Filmovi

Naruto Film: Krvavi Zatvor

Tokom Narutovog prisećanja na ljude iz sela, kad je skupljao prirodnu energiju da uđe u Sejdž Mod, Cume je mogla biti viđena među ljudima.

Put Nindže: Naruto Film

Cume, zajedno s porodicom iz Konoha 11, čestita Kibi na pobedi.

Zanimljivosti

  • 'Tsume' znači 'kandža' ili 'talon'.
  • Njeno omiljeno jelo je: file minjon.

Citati

  • (Za Kiba kada je dobijao Akamarua) 'Njegovo ime je Akamaru. I od ovog trenutka, ti ćeš se brinuti o njemu!'
  • (Za Kiba) 'Slušaj Kiba, nisi samo ti. Ti i Akamaru morate da budete jači zajedno.'
  • (Za Kiba o Preta Stazi) 'Bio je toliko uplašen od mene, da je pobegao!'
  • (Za Kiba o ratu) 'Budala, ti stvarno jesi budala!! Ne misli o ratu tako olako!'