FANDOM


Latestwwra

Ringo Amejuri

Amejuri Ringo (林檎雨由利, Ringo Ameyuri) je kunoiči iz Sela magle i jedna od bivših pripadnika Sedam mačevalaca magle, elitnog odreda Sela magle.


Pozadina

Negde u prošlosti, Ringo je uspela da postane član elitnog odreda šinobi-mačevalaca iz Sela magle. Stekla je reputaciju moćnog šinobija, sposobnog da porazi stotinu čunina.

Negde pre početka trenutne radnje ili pre početka Četvrtog šinobi rata, umrla je od neizlečive bolesti.

Ćetvrti šinobi rat

Tokom Četvrtog velikog nindža rata, Kabuto je pored mnogih velikih i moćnih nindži prizvao i Ringo, zajedno sa njenim saborcima iz Sedam mačevalaca magle.

Tokom borbe, sukobila se sa Kakašijevim odredom i nanosila je velike gubitke Šinobi savezu.

U animi, Ringo se sukobljava sa Omoijem iz Sela oblaka, budući da je Ringino oružije moćni Kiba mač sa moćima Stila munje Raiton, koji može da seče bilo šta...

Omoji je namamljuje u živo blato, i ona iz poštovanja prema Omojiu što ju je porazio, poklanja mu Kiba mač, a Omoji joj daje jednu od svojih lizalica.

Rigo tada izjavljuje, da će u sledećem životu više brinuti šta jede.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.