FANDOM


Šest Staza - Planetarno Razaranje
  • Pečat se otvara...
  • ...i kreira planetoid veličine meseca.
Imena
Kandži:
六道 地爆天星
Romedži:
Rikudo - Chibaku Tensei
Doslovno značenje:
Šest Staza - Nebesko telo koje puca iz zemlje
Pojavljivanje
Manga:
Poglavlje #690
Pojavljuje se u:
Manga
Informacije
Klasifikacija:
Kekei Genkai, Dojdžicu, Nindžicu, Fuindžicu
Element:
Jin Jang stil
Rank:
N/A
Klasa:
Ofanzivna, Dopunska
Domet:
Kratak Dometi
Znaci rukama:
Pljesak rukama

Šest Staza - Planetarno Razaranje (六道 地爆天星, Rikudō — Chibaku Tensei) je najjači od svih fuindžicua kojim se kombinuju Jin i Jang čakra Šest Staza.

Upotreba

Kroz fizički kontakt, pretvara mete u gravitaciono jezgro. Kao i sa ranijom tehnikom, meta je obložena zemljom i drugim objektima, koje se prilepljuju za nju. Dobijeni satelit je mnogo veći od standardnog Planetarnog Razaranja, i otprilike je veličine meseca. Tehnika pečati i svaki dojdžicu koji je žrtva kao i mogućnost da kontroliše čakru. Jedini poznati način da se tehnika razbije je da korisnik rinegana razbije pečat i prizove jezgro staelita.

Istorija

Kaguya Sealed.png

Hagoromo i Hamura pečate Džubija u mesec

Prvi put su ovu tehniku upotrebili Hagoromo i Hamura, da bi zatvorili Džubija i nebeskog tela koje je postalo poznato kao Mesec. Godinama kasnije, Madara Učiha je uz pomoć Rinegana razbio pečat i oslobodio Gedomazoa iz meseca.

U IV Šinobi Ratu, uz Hagoromovu pomoć ovu tehniku su iskoristili Naruto i Saske kako bi zarobili Kaguju i Crnog Zecua i stvorili nov mesec unutar Kagujine Dimenzije.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.